خورش انار و مرغ

گروه غذایی: خورش – انواع خورش
خورش – خورش سبز
مناسبت های خاص – شب یلدا
مدت زمان آماده شدن: سریع
ابزارهای مورد نیاز: گاز
دستور: ایرانی
دستورهای خاص: گیاهی

مواد لازم:
انار: 2 عدد
مرغ: 800 گرم
نعنا و جعفری خرد شده: 3 تا 5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
سیر: 1 حبه
آب جوش: 5/1 لیوان
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری


خورش انار و مرغ

 

تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید. زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید. سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد. سپس سرو کنید.

 

  • می توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.
  • می توانید سیر را حذف کنید.
  • اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.
  • این مقدار مواد برای 4 نفر کافیست.
مرحله 1

  • خورش انار و مرغ
  • خورش انار و مرغ

 

تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.

مرحله 2

  • خورش انار و مرغ
  • خورش انار و مرغ

 

زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

  • خورش انار و مرغ
  • خورش انار و مرغ

سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

  • خورش انار و مرغ
  • خورش انار و مرغ

 

پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد. سپس سرو کنید.

منبع : خورش انار و مرغ

Posted in آشپزی, سبک زندگی.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.